Mikael Sibner

Här följer lite självbiografi...

Som Du säkert ser och kanske förstår är jag inte riktigt svensk,
men jag har bott här i hela mitt liv, eller kanske nästan hela mitt liv.
Jag kom till Sverige när jag var 4 månader (adopterades)
och sedan dess har jag bott i Rydaholm. Ursprungligen är jag född i Libanon,
närmare bestämt i Beirut!
Fast det är inget jag kommer ihåg, så man kan ju säga att jag är 100% Svensk!

Hur som helst är jag uppfödd i Rydaholm av mina föräldrar, mamma Aino & pappa Nils-Åke.
Under min uppväxt bodde jag i ett hus som ligger ca 2 km utanför Rydaholm... Där tillbringade jag mina år med en massa kompisar & vänner, eftersom jag även hade delar av min släkt precis runt hörnet blev det även mycket tid hos dom!

Min farfar (avled 2004) & farmor har stått mig mycket närma under åren, eftersom dom nästan var grannar med mig under uppväxten har det blivit så att jag varit där mycket.
Min mormor (avled  2004) & "morfar"  (avled 2006) bodde i Kristinehamn i Värmland, då min riktiga morfar avled (1983) när jag var liten kommer jag ej ihåg honom.
Men min mormors sambo John blev som min morfar!

Skolan började jag 1986 i Rydaholm, där vi endast hade grundskola! Efter mina 7 år i Rydaholm fick man ta bussen till Bor som är ett mindre samhälle 2 mil härifrån, där gick jag klart grundskolan.
Dvs. jag gick klart 7, 8 & 9:an där.
Efter detta hoppade jag av skolan och började i arbetslivet... Och sedan dess är jag kvar!

I nuläget jobbar jag med en del olika produkter och tjänster för företag & privatpersoner...

Jag bor i en 4-rumslägenhet, som ligger ganska centralt i Rydaholm med 500 meter till min farmor och
1,5 km ifrån mina föräldrar. Mina kusiner Robin & Izzabell bor fortfarande hemma i Rydaholm, Robin jobbar på kommunen och "Izza" går på Stora Segerstads naturbruksgymnasium, mina andra kusiner Daniel & Malin bor i Filipstad, bägge jobbar på Volvo, Daniel som verkmästare och Malin i butiken! Tyvärr ser jag dom ej lika ofta som jag träffar Robin & "Izza", det är ju en bit att åka!

Jaja, ska se om jag kan skriva mer inom kort!!! Ha det så bra!!! 

Uppdatering: Sedan Juni 2007 bor och jobbar jag numera i Växjö, jag tror att jag kommer trivas ganska bra. Jag kommer innom kort att uppdatera denna sida med akutell information...

Uppdatering 2008-12-02:
Då har man bytt jobb igen, efter drygt 1,5 år på Länstrafiken, Serviceresor så har jag nu äntligen tagit steget och gått vidare! Sedan drygt 3 månader så jobbar jag nu på SOS Alarm i Växjö! Den första tiden har det varit en hel del utbildning, men men. Så ska det ju vara oxå! Ska man jobba med något så speciellt som SOS så måste man ju veta och känna sig säker på vad man jobbar med! Hur som helst så känner jag mig verkligen på rätt plats nu! Jag måste säga att detta nog är ett av dom bästa jobb som finns, men då pratar jag inte om lönen! :-D

 

 

 

  1998 © jimibah.nu   
Uppdaterat 2008-12-02